Atelier ODE helpt jouw bijzondere momenten tastbaar te maken, zodat jij ze een leven lang kan omarmen. 
We staan voor fijne, elegante en ambachtelijke producten die met veel respect voor mens en milieu tot stand zijn gekomen. Je kan bij Atelier ODE terecht voor: 
-wensjuwelen en andere sieraden die meestal op voorraad zijn en anders na maximum 7 werkdagen voor jou op bestelling gemaakt worden. Vaak kan je met een gravure of een kleine aanpassing het juweel persoonlijk maken. Zo een aangepast juweel is 2 to 4 weken na bestelling klaar. 
-juwelen die ik met veel aandacht voor jouw verhaal, helemaal op maat ontwerp. Hierbij kan ik eventueel jouw bestaand goud omvormen tot een nieuw juweel of steentjes hergebruiken. Hiervoor moet je rekenen op een doorlooptijd van minstens 2 maanden. 
Graag tot binnenkort! 
Femke

Onze agenda is eventjes gesloten voor juwelen op maat. Als de agenda open gaat, komt die hier weer online (vermoedelijk vanaf september 2022). Graag een seintje als je terug kan inplannen? Stuur dan even een mailtje naar femke@atelier-ode.be ​​​​​​​
Heb je nog een cadeaubon of wil je een juweel van Atelier ODE laten herstellen/ oppoetsen? Neem dan even contact op via femke@atelier-ode.be of 0473/303804.
Back to Top